Élvezd az első igazi nyári hétvégét tele kulturális, zenei és gasztronómiai programokkal! Foglald le szállásod egy karnyújtásnyira a fesztiváltól, pihenj a privát medencénk partján!

Az Ünnepi Könyvhét keretében 2024. június 10-15. között a Könyv, bor, jazz fesztivál várja a Füredre érkezőket.

Ne hagyd ki a több helyszínen zajló fesztivált, foglalj szállást jó előre!

SZOBAFOGLALÁS

A Balatonfüred-Csopaki Borvidék borászai nívós borkóstolókkal teszik még hangulatosabbá a Könyvhét keretében zajló felolvasásokat, könyvbemutatókat és dedikálásokat.

A kitűnő művészek által megszólaltatott jazz koncertek pedig valódi fesztivál hangulatot varázsolnak Füred utcáira a rendezvény ideje alatt.

A Blaha utca és a Vaszary kert egyedi, csak itt „látható” kulisszát nyújtanak a minőségi zenének. A Vaszary kertben elképesztő környezetben, profi hangosítással szólalnak meg a zenék. A Blaha utcában hangosítás nélkül, utcazenés hangulatban, sétához, borozáshoz illő koncertek szórakoztatják a Füredre látogatókat.

Tedd tökéletessé az élményt a Hotel Annuska exkluzív kényelmével! Foglald le privát jacuzzis lakosztályod, élvezd a napsütést a medence partján! Ha pedig kedved támad, tekerj egyet a Balaton partján ingyenesen kölcsönözhető biciklijeinkkel.

MEGNÉZEM A SZABAD SZOBÁKAT

A jó filmeket is imádod? Akkor ne hagyd ki a Mozgókép Fesztivált se Füreden június 12-15. között. További infórét kattints ide!

Leave a Comment