Legyen saját hoteled pár napra!

Béreld ki a teljes Annuska szállodát céges csapatépítésre, jóga vagy mindfulness tábor szervezéséhez vagy álmaid esküvőjének helyszínéül! Élvezd a privát hotel élményét 0-24 wellness részlegünkben, sós vizű kültéri medencékben és ősfás gyönyörű kertünkben! Tökéletes rendezvényhelyszín Balatonfüreden.

Balatonfüred rendezvényhelyszín bérlés

Fedezd fel balatonfüredi hotelünk nyújtotta lehetőségeket, kérj ajánlatot a teljes hotel bérlésre a hello@hotelannuska.hu e-mail címen, telefonon pedig a +36 30 998 47 00 telefonszámon!

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

Céges rendezvény, csapatépítés

A Boutique Hotel Annuska ideális helyszín kis létszámú, maximum 60-80 fős privát és vállalati vezetői elvonulások vagy céges csapatépítők lebonyolítására. Akár a teljes házat kibérelhetitek! 27 szobánk, 100 nm-es konferenciatermünk, csodálatos kertünk és az étteremhez kapcsolódó terasz, valamint a lobby számos tökéletes eseménynek biztosított már helyszínt! Ha céges rendezvényhez vagy csapatépítéshez kapcsolódó szolgáltatásaink érdekelnek, olvass tovább itt: Céges csapatépítés az Annuska hotelben.

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

Esküvő helyszín Balatonfüreden

Kis létszámú esküvőt szervezel a Balaton parton? Az Annuska Hotel kertje ideális helyszín a szertartáshoz, lakosztályaink pedig tökéletes pihenést biztosítanak vendégeidnek. Legyen egy csodálatos esküvői hétvégéd, élvezzétek ki a medence és a 0-24 wellness nyújtotta előnyöket az esküvő másnapján. Többet szeretnél tudni, hogy miért jó esküvő helyszín az Annuska? Kattints ide!

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvényhelyszín a Balaton parton

Jóga vagy mindfulness tábort szervezel a Balaton közelében? Szükséged lenne egy privát rendezvényteremmel, catering szolgáltatással és szabadtéri lehetőségekkel rendelkező rendezvényhelyszínre? Megtaláltad. Legyen tiéd a Boutique Hotel Annuska 27 szobája, béreld ki a teljes házat kedvezményesen!

Tudj meg többet az Annuska Boutique Hotel rendezvényhelyszínről!

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS