A magyar filmes élet négy napra Füredre és környékére költözik. Foglalj szobát Te is az Annuskába, légy részese a magyar film ünnepének, és élvezd ki a balatoni programok minden örömét! Nappal mozi, este buli, bor, pálinka, tánc.

SZOBAFOGLALÁS MOST!

Különleges élmény a közönségnek és pezsgő találkozó a magyar filmeseknek, ez a Magyar Mozgókép Fesztivál. A legújabb magyar alkotások, izgalmas sztárok egy helyen. Felejthetetlen moziélménnyekkel gazdagodhat, aki 2024. június 12-15. között Veszprémbe, Balatonfüredre vagy Balatonalmádiba látogat.

filmfesztival-balaton

Négy nap mozi: a helyi mozikban és szabadtéri vetítéseken a hűs, balatoni estében izgalmas vetítésekkel várják az ide érkezőket. A tavalyi nagysikerű Cannes-i vetítés után itt lesz majd először látható a Sziget a szárazföldön című klasszikus frissen restaurált verziója is.

Balatonfüred kitüntette helyet foglal el a programsorozatban, mivel a hagyományokhoz hűen ebben az évben is Balatonfüreden adják át a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíjait.

Az ünnepélyes díjátadót június 14-én tartják Balatonfüreden, a Kongresszusi Központban. Elek Judit filmrendező és forgatókönyvíró, Piros Ildikó színésznő, Gulyás Buda operatőr, Selmeczi György zeneszerző és Deimanik Tamásné Baba fénymegadó kiemelkedő pályáját méltatja idén a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíjjal.

További információt itt olvashatsz a programról.

Nem csak ezért érdemes júniusban Füredre jönnöd. Június 10-15. között az Ünnepi Könyvhét keretében a Könyv, bor, jazz fesztivál is vár Füreden. Nézd meg most!

Ne hagyd ki ezt a szuper programot, foglald le a legjobb szobáinkat és lakosztályainkat most!

SZOBAFOGLALÁS MOST!