Céges csapatépítés a Balaton partján

Fedezd fel a balatonfüredi hotelünk nyújtotta lehetőségeket céges csapatépítéshez! Ideális környezetet kínálunk csapatépítők számára, ahol a munkatársak gondtalanul kikapcsolódhatnak.

Miért válaszd a balatonfüredi Annuska hotelt csapatépítő szállásként?

Kiváló elhelyezkedés:
A Balaton partján, 300 méterre a parttól, festői környezetben található hotelünk tökéletes helyszín egy sikeres céges csapatépítéshez. Az inspiráló környezet segít a munkatársaknak a kreativitás és a csapatszellem erősítésében.

Kényelmes és exkluzív szálláslehetőség:

Béreld ki a teljes házat, amely magában foglalja a standard szobákat és a jacuzzis lakosztályokat is! Így teljes nyugalomban és privát környezetben élvezhetitek a csapatépítést. Kényelmes és modern szobáink biztosítják a nyugodt pihenést egy hosszú csapatépítő nap után.

0-24 wellness szolgáltatások:

Hotelünk 0-24 wellness részlege, valamint a sós vizű kültéri medence garantálja a maximális kikapcsolódást. Az exkluzív wellness szolgáltatások mellett minden reggel mennyei finom reggelivel várjuk vendégeinket, hogy energikusan induljon a nap.

Rendezvényterem:

Konferenciatermünk 100 nm-en, 4 db flipchart táblával, projektorral és vetítővászonnal rendelkezik, kávészünet-csomagjainkat pedig teljes egészében az Ön igényeire szabjuk.

Számtalan programlehetőség:

A hotel környékén számos programlehetőséget találtok, amelyek tökéletesek egy céges csapatépítés szuper napjához. Legyen szó vitorlázásról, borkóstolóról, biciklis kirándulásról vagy wellness programokról, nálunk mindenki megtalálja a számára ideális elfoglaltságot. A hotel vendégei számára ingyenes biciklikölcsönzést biztosítunk.

Rugalmas rendezvényszervezés:

Professzionális rendezvényszervező csapatunk segít a céges csapatépítő események minden részletének megtervezésében és lebonyolításában. Legyen szó egy napos workshopról vagy több napos szállás csapatépítőre szóló rendezvényről, mi gondoskodunk arról, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Különleges ajánlatok és csomagok:

Érdeklődj kedvező ajánlatainkról és csomagjainkról, melyeket kifejezetten céges rendezvényekre és csapatépítőkre alakítottunk ki. Garantáljuk, hogy nálunk minden résztvevő felejthetetlen élményekkel gazdagodik.

Gyere el hozzánk, és tapasztald meg, milyen egy tökéletes csapatépítő szállás a Balaton partján! Várunk szeretettel Balatonfüreden a Boutique Hotel Annuskában!

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

Leave a Comment