Előszezoni árak, privát medence, 30 fok és különleges művészeti programok várnak Balatonfüreden június 22-én, szombaton!

Foglald le szállásod még ma pezsgőfürdős lakosztályaink egyikébe!

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred

A Múzeumok Éjszakája keretében Balatonfüred számos galériája és múzeuma különleges programokkal várja az érdeklődőket 2024. június 22-én, szombat este.

A Modern Műtár szombat este 19:30-kor A képek játéktere címmel különleges kurátori tárlatvezetéssel várja a műkedvelőket.

A Vaszary Galéria „ROMBOLJATOK HOGY ÉPITHESSETEK” kiállítását Ladányi István tárlatvezetésében nézhetitek meg. Majd este 9 órától borkóstolóval egybekötött tárlatvezetésen vehettek részt Földes Gyöngyivel, Dresch Mihály zenei improvizációjának kíséretében.

A Vaszary kertből indulva pedig különleges éjszakai séta keretében járhatjátok be Füred utcáit. 9 órakor az Esti reformkori sétához csatlakozhattok, 10 órakor pedig Azok a füredi éjszakák címmel indul éjjeli tárlatvezetés.

A Vaszary Galéria és a Momű mellett a Jókai Mór Emlékház, a Vitorlázeum és a Kisfaludy Galéria is különleges programokkal készül. Ne hagyd ki!

Tölts egy pezsdítő nyári hétvégét Füreden! Kultúra és kényeztető pihenés minden mennyiségben!

Foglalj most last minute előszezoni áron szállást Balatonfüreden erre a hétvégére a Boutique Hotel Annuskában!

Nézd meg új Boutique apartmanunk!

MEGNÉZEM A SZABAD SZOBÁKAT!

Múzeumok éjszakája program balatonfüred